Deeksha voor Nederland

Zondag 21 december wordt er een speciale Oneness bijeenkomst gehouden. We gaan om 21 uur 21 minuten Deeksha aan Nederland geven.

Tijd: 20.30 uur tot 22.00 uur
Bijdrage: geen
Voor: deekshagevers
Plaats: Lelystad (Flevoland)

Aanmelden via hansdraaisma@hotmail.com
Er is beperkt plaats, na bevestiging van uw deelname bent u welkom.

Deze bijeenkomsten zullen in principe 21 maanden herhaald worden, op elke 21ste dag van de maand.

Over de Oneness bijeenkomst

Inloop vanaf 20.30 uur. Zorg dat je uiterlijk 20.45 aanwezig bent.

We beginnen om 21.00 uur met het geven van Deeksha aan de kaart van Nederland gedurende 21 minuten met als intentie het verhogen van het bewustzijnsniveau van alle inwoners van Nederland. Hierna kunnen we Deeksha door handoplegging aan elkaar geven.

We willen jullie graag warm maken om 1 x per maand lokaal in groepen bij elkaar te komen om samen Deeksha te geven aan de kaart van Nederland met als intentie het verhogen van het bewustzijnsniveau van de Inwoners van ons land.

Sri Bhagavan heeft recentelijk in verschillende skype bijeenkomsten uitgelegd dat het samen Deeksha geven aan het land waar je woont heel effectief is, zie onderstaande uitspraken.

“De problemen waar de wereld mee geconfronteerd wordt, en waarmee de mensheid gedurende de menselijke geschiedenis mee geconfronteerd is, worden veroorzaakt door ons lage niveau van bewustzijn. Het is dat lage niveau van bewustzijn dat deze problemen creëert. Dit niveau van bewustzijn dat deze problemen gemaakt heeft, kan deze problemen niet oplossen. Dus de enige uitweg is om het niveau van bewustzijn van de mensen te verhogen, en dat op een collectief niveau. Als dat gebeurt, zullen deze problemen vanzelf verdwijnen.”

“Het is nu tijd dat jullie collectief gaan werken aan het verhogen van het bewustzijnsniveau in jullie land. Je moet gezamenlijk voor iedere maand een datum en tijd met elkaar afspreken. En waar je ook bent in je huis, je dient allemaal een gemeenschappelijke intentie voor je land te hebben. Dat kan een economische oplossing of een politieke oplossing zijn, of wat je maar wilt. Dat moet collectief gebeuren, iedereen moet dezelfde intentie hebben voor je land.”

“Neem een landkaart van je land vóór je, en geef met zijn allen 21 minuten Deeksha aan de kaart van je land. Het niveau van bewustzijn van de mensen zal omhoog gaan. Meer en meer mensen zullen op een natuurlijke wijze Ontwaken, en je zult zien dat de problemen van je land langzaam oplossen. Je hoeft niet aan de macht te komen om deze veranderingen tot stand te brengen. Als eenvoudige mensen kunnen jullie dat laten gebeuren.”

Hoe werkt het?

We komen op verschillende plaatsen in Nederland samen en geven 21 minuten lang Deeksha met onze handen boven de kaart van Nederland. De intentie hierbij is om het bewustzijn van alle inwoners van Nederland te verhogen! Dit doen we iedere 21ste van de maand om 21.00 uur, voor een periode van 21 maanden achter elkaar.

Bijzonderheden

U wordt verzocht om uiterlijk 20.45 uur aanwezig te zijn, zodat we ons in alle rust kunnen voorbereiden op het geven van Deeksha aan de kaart van Nederland om precies 21.00 uur tot precies 21.21 uur.

Na een pauze van een paar minuten kunnen we dan nog Deeksha door handoplegging aan elkaar geven.
Om 22.00 uur eindigt de bijeenkomst.

Aanmelden / meer informatie

Omdat er maar plaats is voor ongeveer 20 personen is aanmelden bij hansdraaisma@hotmail.com verplicht.

Na bevestiging van uw deelname bent u welkom bij mij thuis op het adres: Donaustraat 182, Lelystad.