Twee Oneness Meditaties 8 februari 2015

Uitnodiging voor Oneness Meditaties op zondag 8 februari 2015 in Lelystad met Abraham en Elly van den Akker

Abraham Na ongeveer een jaar organiseren wij weer een Oneness Meditatie in Lelystad, waarbij door Abraham van den Akker door middel van een oog-Deeksha hele hoge Goddelijke energie wordt doorgegeven. Dit is een bijzondere gelegenheid om het van nabij mee te maken en te beleven. De inleidende meditatie wordt gegeven door Elly van den Akker.

Elly en Abraham zijn al vele malen in India geweest voor cursussen aan de Oneness University. Zij zijn Awakened Oneness Trainers, Advanced Trainers en begeleiders van het Sacred Chambers Process in Heerlen. De kosten zijn laag gehouden om het voor velen toegankelijk te maken.

Er is een keuze tussen het bijwonen van één of twee sessies. De inleiding van Elly wordt gegeven bij de eerste sessie, waarvan de inloop is tussen 13:00 uur en 13:30 uur. Voor deze bijzondere viering kunnen wij gebruik maken van een prachtige locatie: “Atelier Maerlant” bij het Lelycentre. Een kans om niet te missen!!!

Het programma

Vanaf 13:00 uur: Inloop

Om 13:30 uur: Inleiding en meditatie door Elly van den Akker en Oneness Meditatie, eerste sessie, door Abraham van den Akker

16:00 tot 16:30 uur: Pauze en inloop voor de tweede sessie

Om 16:30 uur: Oneness Meditatie, tweede sessie, door Abraham van den Akker

Locatie

Atelier Maerlant, Maerlant 8; 8224 AL Lelystad.

Ingang aan de Polderdreef (een groot grijs gebouw met een trap aan de voorkant, die naar de ingang op de eerste verdieping gaat).

Bijzonderheden

Toegangsprijs voor één OM: 10 euro.

Toegangsprijs voor twee OMs: 15 euro.

Aanmelden graag per email bij: groaganat@hotmail.com. Ook kan je bellen om je aan te melden en voor meer inlichtingen: 0320-255363.

Je kan een dekentje of een matje meebrengen om op uit te liggen.

Veel liefs van de Oneness Groep Lelystad en hopelijk tot 8 februari!